Cin, Şeytan, Büyü ve Nazardan Korunmak İçin Neler Yapılmalı?

Cin, Şeytan, Büyü ve Nazardan Korunmak İçin Neler Yapılmalı? sorusu günümüzde en merak edilerek araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Teknolojik ortamların gelişmesi ile beraber insanların internet ortamında en çok yaptıkları araştırmaların başlarında gelmesi ile de öne çıkıyor.
Özellikle insanlar bu alanda yer alan uygulamalara da bel bağlayarak daha çok kendileri için cin ya da büyü bulaşması gibi olaylarda neler yapabilecek olduklarını öğrenmek istiyor.
İnsanların hayatlarını genel olarak çok olumsuz bir şekilde etkilemesiyle bilinmesinden ötürü de insanlar bu alanda yer alan dualar ile hayatlarının daha iyi bir şekilde düzelmesini isterler.
Cinden korunmak için dualar genel olarak insanların en içten gelen duyguları ile kötülüklerden ya da her türlü şer gibi durumlardan korunabilmek için Allah’a sığınmaları gerekir. Ne kadar çok bu süreçlerde insanlar sure okur, namaz kılar ya da Allah’a yönelmek gibi adımları tercih ederlerse de hayat onlar için o kadar kolay olacaktır.
Her ne kadar diğer boyutlardan korunmak bizler için çok zor bir durum gibi öne çıkıyor olsa bile aslında Allah’a sığınmayı tercih ettiğimiz zaman hayat bizler için çok kolay olabilecektir. Tabi ki sadece cin değil, büyü ya da nazar da insan hayatını bir anda alt üst edebiliyor. Bu yüzden de bu tarz her şeyden korunmak için dualar öne çıkar.
Cinden Nasıl Korunmalı?
Cinden nasıl korunmalı diye araştırmalarına devam eden herkesin besmele çekerek belirli adımları yerine getirmesi de gerekir. Bu süreçlerde insanların yapması gereken de belirli adımlar vardır. Cinlerden korunmak için okunacak dualar kısmında birçok sure vardır. Fakat insanların günümüz içerisinde en çok tercih ettikleri uygulamalara bakılacak olduğu zaman da;
- 7 kere Fatiha suresi
- 7 kere Ayetel kürsi
- 7 kere İhlas
- 7 kere Felak
- 7 kere Nas
- Bakara suresi ilk 4 ve son 3 ayet
- Sabah ve akşam düzenli olarak 24 kere Estağfirullah diye dua etmek gerekir.
Eğer yukarıda olan adımlar düzenli olarak edilir ardından da 11 kere İhlas, 7 kere Fatiha ardından da 33 kere salavat çekilirse işte bu süreçlerde her şey daha hızlı bir şekilde meydana gelir. Tabi ki bu sureleri okurken bir yandan da kişiler içten geldikleri gibi dua edebilir ve bu dualar ile de hayatlarına yön vermek için birçok adımı değerlendirebilirler. Ne kadar çok dua edilir ve insanlar korunmak için hareket ederlerse de hayatları işte o zaman çok daha kolay bir hal alabilecektir.
İçten gelen duygular ile edilen dualar insan hayatına çok daha farklı bir şekilde yön verebilecek ve verilen yönler ile insanların hayatlarının çok daha farklı bir şekilde olmasına etki edecektir.
Nazardan Nasıl Korunmalı?
Nazardan nasıl korunmalı gibi dualar genel olarak incelenecek olduğu zaman insanların nazardan korunmak için her olayda kendileri için dua etmeleri gerekir. İnsanlar ne kadar çok dua eder ve ibadetler ile vakit geçirmeyi tercih ederlerse hayatları da o kadar iyi bir şekilde yoluna gidecektir. Nazar insanın ölmesine bile neden olabilecek kadar etkili olan konular arasında yer alırken dinimizde de nazara yer verilmiştir.
İnsanlar çevrelerinde yer alan kötü insanların şerlerinden korunmak için yapmaları gereken şeylerin başında her zaman içten gelerek edilen dualar gelir. Bir insan ne kadar içten dua eder ve her ne konuda olursa olsun isyan etmek yerine sadece Allah’a sığınmayı tercih ederse de işte o zaman hayatlarında birçok şey yoluna girecektir.
Nazardan korunmak için dualar kısmında birçok dua kitabımızda yer alırken bu dualar ile insanların hayatlarını yoluna sokması da oldukça kolay ve pratik bir şekilde öne çıkacaktır. Bunun için de her bir duanın insan hayatında olumlu etkileri gözlenir.
Ne kadar çok Felak, Nas ve Ayetel Kürsi okunarak her namaz ardından da insanlar Allah’a sığınmayı tercih ederlerse de hayatları o kadar farklı ve özel bir şekilde devam edecektir. İnsanların hayatı işte nazarlardan korunarak daha iyi geçecektir.
Rüya Tabirleri yazımızı da okuyabilirsiniz.
2 yorum
MERHABA HOCAM BEN SÜREKLİ TAKİP EDİLDİĞMİ HİSSEDİYORUM ARAKAMI DÖNÜNCE KİSMSE OLMUYOR .TUHAF SESLER DUYUYORUM . BAZEN GECE SESLERE KALKIYORUM . EVDE SANKİ 4-5 KİŞİ VARMIŞ GİBİ UĞULTU GELİYOR BAKINCA SES KESİLİYOR .ARKADAŞIMA BAHSETTİM HOCAYA GÖRÜN İYİ SAATTE OLSUN GELMİŞ DEDİ BANA SİZİN YAZILARINIZI OKUDUM BANA YARDIMICI OLURMUSUNUZ AKIL SAĞLĞIMI KAYBEDECEĞİM YOKSA HENÜZ FARKLI BİŞEY GÖRMÜYORUM SADECE HİSSEDİYORUM BUDA BENİ AŞIRI DERECE KORKUTUYOR.
hocamın okudugu dualar sayesinde farklı varlıkları görmekten kurtuldum . eşimin kılıgında evde geziyolar dı kahkalarını duyuyodum .
çocuguma zarar gelmesinden çok korktum şeytani varlıklardan degil delirtiyolar insanı inanamzdım da ben böyle şeylere arkadaşıma bulastılar yanımızda faklı bi insan oluyodu yasin hocayla okunduktan sonra kurtuldu . sıra bende banada yardım etti çok sağolsunevime girince huzur buluyorum . önceden nerde ne var diye bakıyodum beni korkutmuyor du da eşim de bayagı korkmaya başlamıştı hocam ilaç geldi .ALLAH razı olsun.